Si të ruaj artikujt?

Për te ruajtur atikujt tuaj të preferuar ju duhet të klikoni në butonin 'save'. Ky buton gjendet në çdo artikull që ndodhet në Buletinin tuaj si dhe brenda çdo artikulli që hapni për te lexuar.

Si te shtoj interesa ne menu?

Për të shtuar interesa në menu, ju duhet të klikoni "Eksploro" nga ku mund të kërkoni temën që deshironi.

Si te dal nga llogaria ime ?

Për të dalë nga llogaria juaj duhet të klikoni "Profili Im" nga ku ju do gjeni opsionin "Dil".