Çdo Lajm në një Vend të Vetëm

Buletin ofron formatin më të shpejtë dhe të lehtë për t’u njohur me ngjarjet e ditës në shtypin Shqiptar duke ofruar të gjithë botën e lajmeve në Shqip brenda një aplikacioni të vetëm.

Kryefaqja
Preferencat
Eksploro

Dizajn interaktiv dhe lehtësi përdorimi unike!

  • night modeDark Mode
  • zmadhoZmadho Shkrimin
  • shareShpërndaj Artikullin
  • likePëlqe Artikullin
  • notifications Njoftimet
  • save Ruaj Artikullin

Mediat në Buletin

Tashmë, ditët kur duhet të harxhonit kohë duke kaluar nga një faqe lajmesh në tjetrën kanë marrë fund. Shijoni artikuj që reflektojnë stilin dhe karakterin e burimit nga vijnë në një format të unifikuar.

Support
App

Shkarkoje Falas

Zhytuni dhe eksploroni këtë botë të re, dhe për herë të parë do të ndjeheni të informuar 360 gradë.

Google play App Store
Bri
Keni një sygjerim? Na kontaktoni
Rrjetet Sociale